27 березня 2024 року працівники відділу соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ організували зустріч для здобувачів освіти, з приводу працевлаштування, із представниками Національної Гвардії України. Захід із військослужбовцями ГО НТЦ 12 м. Кременчука був спрямований на ознайомлення з базовим спорядженням та засобами індивідуального бронезахисту, а також алгоритмами дій у надзвичайних ситуаціях. Здобувачам освіти ще раз нагадали про критично важливі навички тактичної медицини та володіння стрілецькою зброєю. Разом зі студентами інструктори повторили правила накладання турнікетів та окреслили особливості їхнього застосування.
Підготовка − ключ до виживання в бойових умовах, адже всі ми розуміємо, наскільки важливо зараз бути готовими до захисту Батьківщини.
Гнучкість, швидкість, сила, витривалість − це не просто фітнес-мотивація, а засіб виживання. Завдяки якісній підготовці можна оперативно та ефективно відреагувати в критичній ситуації, врятувати життя собі, своїй посестрі чи побратиму.
Разом до ПЕРЕМОГИ!