08 березня 2024 року адміністрація та здобувачі освіти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ провели патріотичний захід у навчальному корпусі №2 із вшанування пам'яті Олега Іродійовича Гегечкорі “Пам'ять нетлінна, вона у віках”, який загинув під час війни з Росією.  

Олег Іродійович Гегечкорі випускник Кременчуцького льотного коледжу 08 березня 2022 року вилетів на виконання бойового завдання, але окупанти поцілили в його вертоліт з ПЗРК, що на Київщині. Похований на Алеї героїв Свіштовського кладовища у м. Кременчуці. Захід було проведено і на цвинтарі з покладанням квітів і вшануванням пам’яті хвилиною мовчання.

Нагороди:

За особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» ІII ступеня (12.12.2016).

За особисту мужність під час виконання бойових завдань, самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» II ступеня (14.03.2022, посмертно).

За особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (08.05.2022, посмертно).