14 лютого 2024 року викладачка-методистка циклової комісії економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін навчального відділу Світлана Грибанова та начальник інформаційно-технічного відділу КЛК ХНУВС Віталій Бегма для здобувачів освіти 2 курсу, спеціальності  272 Авіаційний транспорт ОПП «Технічне обслуговування повітряних суден і двигунів» провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Технології (Інформатика та обчислювальна техніка)» за темою «Структура сучасної інформатики».

Під час заняття слухачі отримали важливі уявлення про структуру сучасної інформатики, її складові, принципи функціонування та тенденції розвитку, також було розглянуто основні компоненти та принципи роботи інформаційних систем.

Вивчення цієї теми дозволило краще зрозуміти важливість інформатики в сучасному світі та її роль у вирішенні різних завдань і проблем. Обговорення основних складових інформатики, допомогло зрозуміти взаємозв'язок цих компонентів у створенні та розвитку інформаційних технологій. Завдяки бінарному заняттю здобувачі освіти отримали можливість розглянути конкретні практичні приклади застосування сучасної інформатики у різних сферах життя.

У підсумку, бінарне заняття з сучасної інформатики було плідним і корисним досвідом, який дозволив курсантам здобути нові знання та переглянути відоме з нової перспективи, продовжити вивчення та дослідження тем, пов'язаних із сучасною інформатикою, а також поглибити знання у цій області через практичну роботу та професійний розвиток.

Подяка учасникам за активну участь.