09 лютого 2024 року у Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення дипломів здобувачам освіти навчальної групи ООТдбср-20-1 спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Організація обслуговування на транспорті», освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр».

Закінчення коледжу – це підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання здобувачів освіти, вболівання за своїх дітей батьків, незгасного ентузіазму адміністрації льотного коледжу на чолі з директором Русланом Яковлєвим. У цей святковий день лунали пісні від вокального ансамблю Кременчуцького льотного коледжу «Крила», були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу.

Першим з вітальним словом звернувся до випускників директор Кременчуцького льотного коледжу Руслан Яковлєв: «Ви переступаєте поріг у доросле життя. І саме вам, визнаним у державі фахівцям, відбудовувати нашу Україну. Тож успіху вам, сил та натхнення, і, звісно, ж перемоги та мирного неба!”. Також з вітальними словами випускникам виступили заступник директора коледжу з навчально-методичної та виховної роботи Олександр Губачов, завідувачка відділення загальноосвітньої підготовки Юлія Кошева та класний керівник Олена Бондарець.

Плин часу неминучий, тому льотний коледж чекає нових здобувачів освіти, молодих, натхненних, сміливих, щоб писати нову сторінку історії навчального закладу. Отож, далі буде…