25 січня 2024 року викладачкою-методисткою циклової комісії економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Світланою Грибановою було проведене чергове засідання членів наукового гуртка «Прикладна інформатика».

За мету засідання поставлено заслуховування доповідей членів наукового гуртка згідно з вибраними темами напрямів досліджень.

Розпочалося засідання доповіддю керівниці наукового гуртка щодо аналізу нових дослідницьких методів в галузі прикладної інформатики. Учасники гуртка представили свої дослідження та висловили думки про поточні тенденції у наукових дослідженнях. Засідання включало обговорення актуальних проблем через взаємодію учасників гуртка для обміну ідеями, розгляду можливості для майбутніх проєктів та досліджень.

Під час засідання обговорювалися актуальні питання використання інформаційних технологій у цифровізації розвитку освіти, розвитку штучного інтелекту та суб’єктності у віртуальному освітньому просторі тощо.

Наприкінці роботи гуртка Світлана Грибанова щиро подякувала усім присутнім за плідну співпрацю, цікаві та змістовні доповіді та висловила сподівання щодо подальшого вивчення наукових досягнень, які розширюють межі пізнання людством світу, роблять життя кожного більш комфортним.

Засідання завершилося плідною дискусією та плануванням наступних кроків для розвитку наукового гуртка.