Рік тому, 18 січня 2023 року у Броварах розбився гелікоптер із керівництвом МВС на борту. Внаслідок авіакатастрофи загинуло 14 осіб, серед них були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та його заступник Євген Єнін. Окрім керівництва МВС та екіпажу вертольота, жертвами стали мешканці Броварів – три жінки та дівчинка 2017 року народження, які прийшли зранку в дитячий садочок. Крім того, травми отримала 31 особа, серед яких 13 дітей.

Адміністрація, працівники та здобувачі освіти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ зібралися щоб вшанувати пам'ять загиблих. На території коледжу було приспущено прапор, у новому навчальному корпусі біля стенду "НА ЗАХИСТІ ВІТЧИЗНИ" запалили лампадки і поклали квіти.

Тоді раптова смерть забрала життя цілої когорти людей, тих, хто був безмежно відданий Україні, хто з перших днів повномасштабного вторгнення Росії залишився на робочому місці й робив усе, щоб уберегти нашу свободу та незалежність від загарбання ворогом.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих, вічна пам'ять героям. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!