25.12.2023 року в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ викладачкою циклової комісії економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін Юлією Кошевою спільно з фахівцем відділення психологічного забезпечення кадрового забезпечення Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Кариною Франкевич було проведено тренінгове заняття на тему «Мій внутрішній світ».  

З вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулась  к.е.н., старша наукова співробітниця відділу організації наукової роботи та гендерних питань КЛК ХНУВС Юлія Рудь, яка зауважила, що розуміння внутрішнього світу особистості допомагає виявити особливості її поведінки, сприяє розвитку самосвідомості і покращенню здатності краще сприймати себе та інших.

На тренінгу були присутні здобувачі навчальних груп ТПМдбср21-1 та ООТдбср21-1.

Юлія Кошева за допомогою вправ «Увімкніть камеру, якщо це вас стосується», «Ти молодець!», «Я сильний», «Чарівна скринька» створила позитивну емоційну атмосферу під час тренінгу. Вправи «Не хочу хвалитися, але я ...» та «Метафоричний портрет» Карини Франкевич допомогли учасникам тренінгу в саморозкритті та сприяли виявленню зацікавленості учасників до самих себе і оточуючих людей. 

По завершенню тренінгу була проведена релаксаційна вправа «Місце, де я себе чудово почуваю». Це допомогло учасникам тренінгу віднайти внутрішню гармонію, відчуття комфорту та безпеки.

Тренінгове заняття  дало можливість віднайти джерела сили та зрозуміти, як самостійно шукати нові внутрішні та зовнішні ресурси. Дякуємо всім