23 листопада 2023 року відділом організації наукової роботи та гендерних питань КЛК ХНУВС організовано та проведено науковий семінар за темою «Самоменеджмент як наука планування часу та прийняття рішень» для здобувачів освіти.

У науковому семінарі взяли участь здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 272 «Авіаційний транспорт», освітньо-професійна програма «Аеронавігація».

Спікеркою наукового семінару виступила Юлія Рудь, кандидатка економічних наук, старша наукова співробітниця відділу організації наукової роботи та гендерних питань КЛК ХНУВС. Юлія Рудь розкрила основні поняття і головні задачі самоменеджменту, основні методики самоменеджменту, а також планування в самоменеджменті і  пошук альтернативних варіантів своєї діяльності.

Здобувачі вищої освіти також виступили на науковому семінарі з такими доповідями:

  1. Іван Нічипорук, курсант навчальної групи Пдср-21-1б, виступив з доповіддю за темою «Матриця Ейзенхауера як інструмент розстановки пріоритетів».
  2. Павло Розенберг, курсант навчальної групи Пдср-21-1б, виступив з доповіддю за темою «Основні правила планування».
  3. Катерина Фарафонова, курсантка навчальної групи Пдср-21-1б, виступила з доповіддю за темою «Поглиначі часу».

Загалом тема наукового семінару «Самоменеджмент як наука планування часу та прийняття рішень» визвала жваву дискусію серед здобувачів освіти.