З метою національно-патріотичного виховання молоді відділом соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного  університету  внутрішніх справ 19 липня 2023 року о 11.00 год організовано та проведено у режимі онлайн зустріч з учасником АТО з 2014 року та учасником бойових дій з 24 лютого 2022 року, в період повномасштабної агресії росії проти Народу України, старшим лейтенантом ТРО ЗСУ Бездудним Андрієм Миколайовичем.

Бездудний Андрій Миколайович під час зустрічі із здобувачами освіти та працівниками Кременчуцького льотного коледжу розповів, як саме він потрапив на війну у 2014 році з початком широкомасштабного вторгнення рашистів на територію України, що надихнуло взяти до рук зброю, розповів де служив, що найбільше запам’яталося під час служби, як проходив службову підготовку.
Андрій Миколайович порівняв події 2014 року з подіями після 24 лютого 2022 року вказавши, що агресор почав використовувати більш потужну зброю. Але Збройні Сили України дають гідну відсіч агресору.
У своїй розповіді він побажав Українцям, особливо майбутнім поколінням, бути з’єднаними та згуртованими, так як в єдності та згуртованості непереможність і сила народу України!