Представниці Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ - відповідальна з гендерних питань, кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко, кандидатка технічних наук, доцентка, наукова співробітниця відділу організації наукової роботи та гендерних питань Ірина Скачкова та інспекторка Яна Третяк взяли участь у роботі круглого столу на тему «Жінки і дівчата: війна та відновлення. Які перспективи в ЄС?». Захід  підготовлений в рамках проєкту «Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023рр.», який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Спікерками виступили: Оксана Гуйда, голова ГО «Кременчуцький антикорупційний центр»; Інна Совсун, народна депутатка України.

Під час круглого столу розкриті наступні теми:  гендерна рівність, як вимога вступу до ЄС; новий погляд на інклюзію в умовах війни;  що необхідно змінити в нормативно-правових актах, що стосуються освіти жінок і дівчат в період відновлення; як підготуватися до вступу в Європейський Союз; інші питання.

Отримані знання та навички учасницями будуть використані за напрямком діяльності у коледжі,  під час організації наукових заходів, заходів із забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.