Професорка циклової комісії технічного обслуговування авіаційної техніки, кандидат хімічних наук, доцентка Тетяна Козловська взяла участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції з нагоди відзначення Дня науки–2023 в Україні «Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану» з результатами досліджень щодо впливу токсичних компонентів пожеж на людину в умовах воєнних дій із застосуванням теорії ризиків (ризик-орієнтовного підходу). Конференція відбулась за сприяння Державного науково-дослідного інституту Міністерства внутрішніх справ України. Співзасновниками конференції стали також Akademie Huspol (Czech Republic). Громадська організація «Європейський інститут післядипломної освіти», Національний Технічний Університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського», Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський Національний Університет», Рада молодих вчених ДНДІ МВС України, Рада молодих вчених навчально-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка, Рада молодих вчених Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, Асоціація політичних психологів України.

На конференції було розглянуті результати наукових досліджень в умовах воєнного стану, а також обговорено досвід їх впровадження; пріоритетні напрями розвитку науки і техніки в Україні в умовах воєнного стану; новітні тенденції світової науки і техніки; стратегії розвитку наукових досліджень в умовах воєнного стану.

Результати досліджень можуть бути використані викладачами для розширення світогляду здобувачів освіти, вдосконалення змісту таких навчальних дисциплін, як «Охорона праці, БЖД і екологія», «Охорона праці, виробнича санітарія, екологічна безпека підприємства», «Загальна та неорганічна хімія», «Органічна хімія» та ін.