28 лютого 2020 року відбулося лекційне заняття кандидата педагогічних наук, викладача вищої категорії,  викладача-методиста циклової комісії загальноекономічних дисциплін Носач Ірини Володимирівни для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Бухгалтерський облік» (гр. БОдбср -18-1) з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» за темою «Капітал, виробничі фонди та нематеріальні ресурси». На лекційному заняті були розглянуті наступні питання:

  1. Сутність, класифікація і структура основних фондів підприємства.
  2. Оцінка вартості основних фондів.
  3. Фізичне і моральне зношення основних фондів.
  4. Просте відтворення основних фондів. Амортизація.
  5. Показники використання основних фондів.

Заняття проводилося за планом відповідно до програми навчальної дисципліни. Викладач вміло здійснив актуалізацію опорних знань студентів і логічний перехід до теми лекції, доступно пояснив її важливість для господарюючого суб’єкту. Для зосередження уваги студентів на темі заняття, викладач вмотивував їх шляхом визначення важливості теми для майбутніх фахівців. На лекції була забезпечена цілісність і логічна послідовність викладання матеріалу, застосовувалися активні методи навчання: (інтелектуальна розминка), розв’язання ситуаційної задачі, обмін думками щодо даної теми.

Під час заняття викладач використовувала: наочний роздатковий матеріал, ноутбук для демонстрації циклу презентацій по темі, що дало змогу студентам показати якісну результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці. Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та наочних матеріалів.

Заняття було проведено на високому науково-методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на позитивні відгуки.