Вокальний гурт "Крила" Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, керівник Тетяна Булат, за останній час здобув чимало перемог та відзнак у Міжнародних, всеукраїнських фестивалях-конкурсах. Передноворічні дні стали важливим завершенням такого важкого і багатостраждального року в Україні. Попри всього того жаху, що коїть на нашій землі Росія, попри сирени та вильоти ракет, займаючись в бомбосховищах та поза межами закладу, колектив не тільки не розпався, а навпаки, згуртувався! "Кожен тримає свій фронт. Ми тримаємо творчий!"- з гордістю за своїх дітей говорить керівник гурту Тетяна Булат. Такий талановитий колектив не могли не помітити.

Тому 22 грудня 2022 року, після звітнього концерту, департаментом культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації було винесено рішення - "ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, ВИСОКИЙ ХУДОЖНІЙ РІВЕНЬ ТА ВИКОНАВСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ, вокальному гурту "КРИЛА" Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, керівник Тетяна Булат, ПРИСВОЇТИ ЗВАННЯ "НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ КОЛЕКТИВ"! Наказ № 95 від 22.12.2022 року. Це найвище визнання і нагорода для самодіяльних колективів. Дивлячись на це розуміємо, що наша молодь з такими керівниками неодмінно Переможе, дасть новий ковток повітря Україні, відбудує її світле майбутнє, збереже культурну спадщину і минулі надбання українського народу, НАРОДНИЙ ВОКАЛЬНИЙ ГУРТ "КРИЛА" - один з колективів, які є символом відродження та популяризації української історії та сучасного мистецтва.

Щиро вітаємо талановитий колектив та їхніього керівника. Так тримати! Слова вдячності експертній комісії з Комунальної установи "Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи" Полтавської обласної ради, Соколову Дмитру, Бєлаковій Олені.