Викладачем циклової комісії технічного обслуговування авіаційної техніки, спеціалістом вищої категорії – методистом Валентиною Сиволожською для курсантів 1 курсу (групи ТПМдбср-22-1) 13 жовтня 2022 року, було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Біологія і екологія» за темою: «Вітаміни та їх роль в обміні речовин. Значення  якості питної води для збереження здоров’я людини».

На цей захід була запрошена Тетяна Дрозд – міський фахівець, експерт Департаменту охорони здоров’я м. Кременчука, з питань санітарно-освітньої роботи міста Кременчука. Курсанти навчальної групи ознайомилися з історією відкриття вітамінів, розширили знання здобуті раніше на заняттях біології та повсякденному житті про вітаміни їх різноманітність, поширенні та роль в обміні речовин; ознайомилися з хворобами, що спричиняються нестачею, відсутністю або надлишком вітамінів, розглянули роль якісної питної води в житті людини.

Наприкінці заняття Тетяна Дрозд відповіла на численні запитання курсантів, щодо вміння і навичок із збереження вітамінів у продуктах харчування.