Голова циклової комісії економіки та управління Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат економічних наук, доцент Катерина Скрипнюк та викладач циклової комісії економіки та управління Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат економічних наук Ольга Глазунова взяли участь у вебінарі «EdTech у вищій освіті – практичні поради», який відбувся 17 лютого 2022 року у межах серії вебінарів «Сучасні підходи до викладання» від Британської Ради в Україні (British Council Ukraine).

Під час вебінару спікери поділилися власним досвідом використання цифрових інструментів для викладання. Доктор Джон Коллік розповів про навички студентів та викладачів, які необхідні в умовах швидких змін та трансформації освіти в наслідок пандемії Covid, і місце технологій в освітньому процесі. Учасники отримали практичні поради та дізналися про програми, з якими працюють викладачі кількох університетів України. Спікери розповіли про практичні переваги використання тих чи інших програм для викладання своїх дисциплін.

Спікери та теми виступів:
Студенти і викладачі майбутнього: навички у світі, що змінюється – Джон Коллік, доктор, керівник відділу стратегічного планування у сфері освіти, Promethean

Сучасні технології у викладанні: порятунок чи випробування викладача? – Ксенія Тюхменьова, начальник відділу міжнародних проектів НТУ «Дніпровська політехніка»

Викладання математики як мистецтво – Анастасія Яковенко, старший викладач кафедри математики і фізики Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького

Під час вебінару учасники отримали нові корисні поради щодо використання цифрових інструментів для викладання, які будуть використані в освітньому процесі.