Голова циклової комісії економіки та управління, кандидат економічних наук, доцент Катерина Скрипнюк взяла участь у вебінарі «Оцінювання студентів: заохотити, а не знеохотити» у рамках Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України від Британської Ради в Україні (British Council Ukraine).

Під час вебінару було отримано практичні поради від спікерів:
- «Як урізноманітнити оцінювання на час пандемії... та назавжди» - Кеті Райт, заступниця директора з питань інновацій, Advance HE;
- «Оцінювання в дистанційному форматі: практичні лайфхаки» - Ольга Яшенкова, доцентка кафедри англійської філології та міжкультурної комунікації, Київський національний університет імені Тараса Шевченка;
- «Гурток «Винахідники велосипедів» - як оцінювати майбутніх айтішників в дисциплінах, пов’язаних з програмуванням?» - Мар’ян Слабінога, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

За результатами вебінару Катерина Скрипнюк отримала сертифікат про участь. Отримані знання будуть використані в освітньому процесі.