У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося чергове засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Інноваційні технології на транспорті» під керівництвом викладачки циклової комісії економіки та управління Олени Черніхової. Зустріч пройшла в онлайн-режимі за допомогою додатка Zoom.

Засідання присвятили Всесвітньому дню науки, розглянувши новітні розробки та досягнення, сучасні тренди та перспективи в логістиці та управлінні ланцюгами поставок. Також керівник гуртка та учасники обговорили основні теми досліджень для написання наукових робіт, можливість взяти участь у науково-практичних конференціях дистанційно, вирішили поточні питання. Олена Черніхова наголосила на дотриманні принципів академічної доброчесності при написанні тез доповідей і статей та зазначила про обов’язковість використання технічних засобів Unicheck та інших програм щодо перевірки робіт на плагіат.

По завершенні онлайн-зустрічі Олена Черніхова ще раз привітала учасників із Всесвітнім днем науки та побажала натхнення та здобутків у науковій діяльності.

КЛК ХНУВС