Викладач-методист циклової комісії природничих дисциплін Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Грибанова стала членкинею Громадської організації «Міжнародний центр з розвитку науки і технологій».

Основна діяльність центру спрямована на пошук рішень актуальних проблем в сучасній науці. Основною метою діяльності Міжнародного центру розвитку науки і технологій є організація, координація і проведення наукових досліджень з проблем сучасної науки.

Міжнародний центр розвитку науки і технологій здійснює свою діяльність за напрямами: організація та координація наукових досліджень з різних галузей науки, підтримка участі в міжнародних програмах і проєктах, підтримка наукових зв’язків з науковими та освітніми установами в питаннях організації та проведення наукових заходів (в тому числі конференцій, «круглих столів», семінарів і т. ін.).

Членство представниці коледжу надає можливості сприяння в підготовці і підвищенні кваліфікації викладачів, практикуючих фахівців, співробітників та здобувачів вищої освіти. 

КЛК ХНУВС