Благодійність може бути не лише шляхетною, а й креативною справою – це на своєму прикладі довели працівники, курсанти і студенти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, долучившись до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Цього року представники льотного коледжу зібрали кошти для закупівлі медичного обладнання, яке буде встановлено у Комунальному некомерційному медичному підприємстві «Кременчуцький перинатальний центр II рівня». Також на благодійний аукціон «Серце до серця» коледж виставив лот для справжніх любителів активного відпочинку – екскурсію територією Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС і відвідування тренажерного центру на аеродромі «Велика Кохнівка».

Переможцем лоту від КЛК ХНУВС став Михайло Шаблій, який допоміг дітям, взявши участь у аукціоні. Також за умовами лоту він ознайомився з льотним коледжем і цікавими фактами з історії закладу освіти, а головне, здійснив свою мрію – виконав пізнавальний політ у кабіні тренажеру вертольоту Мі-8 МТВ.

Участь у благодійному аукціоні стала втіленням спільного бажання і учасників, і організаторів допомагати тим, хто цього потребує.

КЛК ХНУВС