3 грудня 2019 року було проведено відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Професійна англійська мова» викладача вищої категорії Світлани Гужиної для курсантів 4 курсу навчальної групи ТЕдбср-16-1 (спеціалізація “Експлуатація авіаційних електрифікованих комплексів”). Тема заняття “MI-8 МТВ Helicopter Flight Instruments. Main Failures and Symptoms of Failures of the Electrical Equipment and the Helicopter Flight Instruments”. (Пілотажно - навігаційні прилади вертольоту МІ-8 МТВ. Основні відмови та ознаки відмов електрообладнання та пілотажно-навігаційних приладів).

Головна особливість проведення практичного заняття — це співвідношення теорії та практики та звязок матеріалу з майбутньою професійною діяльністю.
Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до програми і календарно-тематичного плану дисципліни. Під час заняття викладач використовував наочний роздатковий матеріал, мультимедійний проектор для демонстрації циклу презентацій з теми, що дало змогу курсантам показати результативність та високий рівень володіння теоретичним, практичним матеріалом, вміння його застосовувати на практиці. Курсанти добре володіли вивченою лексикою, вміло виконували вправи з теми заняття, аналізували тексти вели діалогічне мовлення, ставили питання різного типу, висловлювали власні думки, обговорювали проблемні питання. В цілому заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів навчання і заслуговує на схвальні відгуки. Наприкінці заняття викладач відзначила високий рівень підготовки багатьох курсантів.

Викладач англійської мови вищої категорії циклової комісії української та іноземної мов Світлана Гужина