Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ прослухали онлайн-семінар та тему «Цифрові інструменти Google для науковців», який було організованого Google спільно з Міністерством освіти та науки України. Головним спікером стала Антоніна Букач – учитель-методист, аспірант Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», директор ТОВ «Академія цифрового розвитку».

Спікерка провела деталізований практикум з використання Google Академії. Також пояснила та аргументувала важливість і правильність використання GooglePublicData, DatasetSearch, GoogleDataStudio та GoogleCloudPlatform для наукової роботи.

У пізнавальному онлайн-семінарі взяли участь начальник наукового відділу Марина Петченко, науковий співробітник наукового відділу Олександр Базик, інспектор наукового відділу Наталія Довбиш, методист відділення навчально-методичної роботи та організації ліцензування Людмила Олійник, завідувачка лабораторії тестового контролю знань Наталія Кіцель, викладач циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання Юрій Стущанський.

Отримані практичні навички та знання допоможуть працівникам коледжу удосконалити власні інформаційно-наукові профілі в мережі Інтернет, адже правильно заповнені наукові профілі дозволяють якісно оцінити діяльність науковця, а також бути конкурентоспроможним у цій сфері.

КЛК ХНУВС