13 листопада 2019 року на базі Лохвицького механіко-технологічного коледжу Полтавської державної аграрної академії (м.Заводське) відбулося засідання методичного об'єднання викладачів іноземних мов закладів вищої та передвищої фахової підготовки Полтавської області. Захід об'єднав представників таких навчальних закладів, а саме: Лубенський фінансово- економічний коледж ПДАА, Лубенський лісотехнічний коледж, Кременчуцький педагогічний коледж імені А.С.Макаренка, Кременчуцький медичний коледж імені В.І.Литвиненка, Кременчуцький льотний коледж ХНУВС, Кременчуцький коледж КрНУ імені Михайла Остроградського, Миргородський художньо- промисловий коледж імені Ю.Кондратюка, Хомутецький ветеринарно- технологічний коледж ПДАА, Гадяцький коледж культури і мистецтв імені І.П.Котляревського, Хорольський агро-промисловий коледж ПДАА, Полтавський коледж нафти і газу ПНТУ імені Юрія Кондратюка, Полтавський медичний коледж УМСА, Полтавський коледж мистецтв імені М.Лисенка, Полтавський коледж харчових технологій НУХТ та Лохвицький механіко-технологічний коледж ПДАА. Кременчуцький льотний коледж ХНУВС представили викладачі англійської мови Чижова Л.І., яка була присутня на засіданні методичного об'єднання, та Іванченко Л.В., яка долучилася до участі в заході заочно.

Під час проведення засідання адміністрація та викладачі англійської мови Лохвицького механіко — технологічного коледжу ПДАА створили атмосферу для плідної творчої роботи,підготували різноманітну програму проведення засідання методичного об'єднання, а саме: круглий стіл викладачів іноземних мов з обговоренням теми засідання “Форми та методи позаудиторної роботи зі студентами”, відкритий виховний захід “Strolling the Streets of London”, який відбувся під гаслом “London is always a good idea”, огляд матеріально- технічної бази коледжу та методичного забезпечення дисципліни “Іноземна мова” та “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)”, а також екскурсія до меморіального комплексу воїнам Південно-Західного фронту, які героїчно протистояли переважаючим силам гітлерівських загарбників у вересні 1941 року, в урочищі Шумейковому. Голова методичного об'єднання Савченко Оксана Анатоліївна поінформувала викладачів про нові зміни у проходженні атестації у 2019-2020 навчальному році. Також були обговорені питання щодо проведення у квітні 2020 року обласної конференції для студентів і курсантів закладів вищої та фахової передвищої освіти Полтавської області.

Захід пройшов на високому професійному рівні, згуртувавши навколо нього викладачів-однодумців. Кожен з них повернувся до свого навчального закладу натхненним, методично збагаченим та впевненим у своїх досягненнях та напрацюваннях.

Дякуємо адміністрації та викладачам Лохвицького механіко — технологічного коледжу Полтавської державної аграрної академії (м.Заводське) за високий рівень організації, підготовки та проведення засідання методичного об'єднання викладачів іноземних мов закладів вищої та фахової передвищої підготовки Полтавської області.