У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року. На меморіалі «Слави вертолітникам» у Придніпровському парку курсантів, студентів і бакалаврів коледжу вітали керівний склад закладу освіти, почесні гості.

Після урочистого внесення Прапора вишу кращим курсантам було надано право покласти квіти до меморіальної дошки заслуженим льотчикам та видатним випускникам, які прославили Кременчуцький льотний коледж далеко за його межами. Вони віддали свої життя, виконуючи професійний і громадський обов’язок, захищаючи єдність і незалежність України.

До першокурсників та їх батьків звернувся директор коледжу Олексій Котов. Він побажав молоді здійснення мрій, натхнення, успіхів у навчанні і щоб професія, яку обрали юнаки та дівчата, стала для кожного з них улюбленою справою усього життя. Від імені батьків курсантів і студентів привітала Катерина Тирса. Вона побажала першокурсникам наполегливо оволодівати знаннями, щоб стати висококваліфікованими фахівцями своєї справи.

Першокурсникам вручили символічні атрибути навчання – «Студентський квиток» та «Ключ до знань».  Від імені усіх першокурсників курсант Андрій Шаповал пообіцяв добре вчитися й гордо нести звання курсанта та студента Кременчуцького льотного коледжу.

Завершились урочистості виступом вокального колективу коледжу «Крила». У небо злетіла повітряна кулька у вигляді глобусу з побажанням усім першокурсникам високого польоту, творчих здобутків і чистого неба!

КЛК ХНУВС