Працівники наукового відділу та лабораторії тестового контролю знань  Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Марина Петченко, Наталія Довбиш, Наталія Кіцель дистанційно взяли участь у онлайн вебінарі на тему «Web of Science Core Collection для наукової роботи» від Clarivate Analytics.

Спікером вебінару виступила Ірина Тихонкова – кандидат біологічних наук, інформаційно-аналітичні ресурси та навчання, Clarivate. Розглянуто було характеристики бази Web of Science Core Collection та процедуру реєстрації на платформі, можливості кабінету користувача, алгоритм пошуку та аналізу літератури, типи документів, розподіл по роках, отримані цитування, самоцитування, h-index, визначення ключових установ, науковців, країн що виконують роботи за певною темою, організацій, які фінансували аналогічні дослідження, налаштування автоматичних повідомлень про появу нових документів чи цитувань.

Учасники вебінару отримали сертифікати. Набуті ними знання та навички будуть використані в освітньому процесі та науковій діяльності коледжу.

КЛК ХНУВС