Начальник наукового відділу Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат економічних наук Марина Петченко взяла участь в онлайн-курсі на тему «Креативне мислення»  на платформі громадянської освіти від Відкритого Університету Майдану (ВУМ).

Спікери курсу: Володимир Лiсiн – арт-директор, дизайнер, викладач у транссистемному підході (TSD-TSA), євангеліст світових реформ освіти, дизайну як інструменту нової соціальної взаємодії, Микола Скиба – експерт напряму «Освіта» Українського Інституту майбутнього, співзасновник ГО «Агенція культурних стратегій» та освітньої платформи Next Generation Business School.

Під час вебінару було розкрито теоретичні та практичні засади  розвитку креативного мислення, закладених в людині природою, та вміння цілеспрямованого його застосування у сфері освіти, науки, управління і військовій справі, бізнесі, громадській діяльності.

За успішно пройдені модулі курсу Марина Петченко отримала сертифікат. Набуті знання з курсу будуть застосовані при розробці наукових квестів, що будуть реалізовані на базі коледжу в 2020/2021 навчальному році.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС