Шановні випускники, ветерани, викладацький склад, співробітники, курсанти та студенти!  Щиро вітаю всіх нас з 60-річчям Кременчуцького льотного коледжу. За часи свого існування наш навчальний заклад пройшов значний шлях змін, модернізації, розвитку і дав путівку у життя тисячам юнаків та дівчат, які прославили і прославляють Кременчуцький льотний коледж, як у нашій країні, так і далеко за її межами.

Наш дружній колектив висловлює щиру вдячність Міністерству внутрішніх справ України, Харківському національному університету внутрішніх справ за надання допомоги у розбудові нашого навчального закладу, за сприяння у покращенні нашої матеріально-технічної бази та здобутті впевненості у завтрашньому дні. Переконаний, що подальша плідна співпраця принесе користь нашій країні у вигляді професійних захисників нашої держави, справжніх професіоналів у своїй справі та гідних громадян. На жаль, світова пандемія і карантинні заходи не дали змогу зібрати на святкування усіх бажаючих, почесних гостей і ветеранів. Та ми пишаємося нашими випускниками і я впевнений, що  ще не раз зустрінемось на святкуванні 70, 80 і 100річниці нашого закладу.
Бажаю всім родинного щастя, міцного здоров'я, нових звершень, чистого та мирного неба! Слава Україні!!!

Запрошуємо всих бажаючих доєднатися до нашого свята 1 липня. Початок о 10:00. Місце проведення Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ (м. Кременчук, вулиця Перемоги, 17/6).