25 лютого 2020 року викладачем циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін КЛК ХНУВС, спеціалістом І категорії Хомяк Ольгою Володимирівною разом зі старшим інспектором відділу кадрів КЛК ХНУВС Якуненко Оленою Олександрівною було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» для спеціальності «Організація обслуговування на транспорті». Заняття на тему: «Робочий час і час відпочинку». В ході заняття повторили види робочого часу, тривалість та їх закріплення законодавством і локальними нормативно-правовими актами, а саме: «Колективним договором» та «Правилами внутрішнього трудового розпорядку».

Потім розглянуті види відпочинку за законодавством України. Олена Олександрівна розповіла студентам про існуючи в Україні види відпочинку: міжзмінний, щоденний, щотижневий, святкові дні і найдовший і найприємніший – відпустки. На прикладі Колективного договору КЛК ХНУВС Олена Якуненко розповіла яка тривалість щорічних, додаткових відпусток, порядок їх надання передбачена локальним нормативно-правовим актом для різних категорій працюючих.

Наприкінці заняття Олена Олександрівна відповіла на запитання студентів. Для закріплення матеріалу було запропоновано вирішення ситуаційних задач, з якими студенти успішно справились.