Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Анатолій Клочко провів зустріч із кураторами та класними керівниками навчальних груп університету. На заході були присутні науково-педагогічні працівники основної бази університету в м. Харкові, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.

Під час спілкування Анатолій Клочко наголосив на важливій ролі куратора у національно-патріотичному, морально-етичному вихованні здобувачів освіти. Було зазначено, що куратор особистим прикладом сприяє формуванню у здобувачів доброчесної поведінки.

У бесіді також взяли участь уповноважена з антикорупційної діяльності Ольга Піскунова, завідувач відділення моніторингу відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Сергій Терницький, провідний фахівець відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Тетяна Сазонова, які надали кураторам методичні і практичні рекомендації щодо роботи з підшефними здобувачами, нагадали основні завдання та обов’язки куратора.

ВЗГ ХНУВС