У Кременчуцькому льотному коледжі відбулося нагородження переможців олімпіад з навчальних дисциплін «Екологія», «Засоби контролю якості ПММ» проведених серед здобувачів освіти ІІ, ІІІ та ІV курсів за освітньо-професійними програмами «Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправлення пально-мастильними матеріалами» та «Технічне обслуговування повітряних суден і двигунів», спеціальності  Авіаційний транспорт.

В олімпіаді з навчальної дисципліни «Екологія»  І місце посів Максим Рябуха, ІІ місце Владислав Нагайченко, ІІІ місце поділили між собою – Артем Бардаков, Андрій Шаповал, Віктор Хмелик.

В олімпіаді з навчальної дисципліни «Засоби контролю якості ПММ»: І місце – Валерія Руденко, ІІ місце поділили між собою – Єлизавета Подкур та Софія Голуб, ІІІ місце поділили між собою – Діана Камуз та Карина Семенова.

Грамоти переможцям та подяки учасникам вручила начальник навчального відділу Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Алла Білик. Вона побажала здобувачам освіти успіхів і творчого натхнення для подальших здобутків і перемог.